Vračilo artiklov

Vračilo artiklov

Pomembnejši napotki za vračilo artiklov:

  • Ko vračate artikle prodajalcu (Kodeks style j.d.o.o.), morate priložiti obrazec za odstop od pogodbe. Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov je na voljo
    Priložite tudi kopijo računa in pošljite na email info@klikponudba.com
  • Artikle lahko pošljete na naslov prodajalca Klik ponudba(Kodeks style j.d.o.o..), Cesta v prod 84, 1000 Ljubljana.
  • Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport 
  • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
  • Če uveljavljate garancijo, boste popravljen artikel prejeli najhitreje.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku.

Vračilo artikla za pravne osebe

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Za vsa dodatna vprašanja nam pišete na info@klikponudba.com. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

★ Judge.me Ocene

Naj stranke govorijo namesto nas

5775 reviews
68%
(3915)
21%
(1200)
11%
(660)
0%
(0)
0%
(0)

Super luči

L
Flat Mop
L.K.

Flat Mop

L
Flat Mop
L.K.
Fkat mop

Super izdelek

Božično - novoletne lučke z LED svetilkami