Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine metroshop.si, Kodeks style j.d.o.o. , je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

 

Za potrebe poslovanja klikponudba.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  • kontaktno telefonsko številko,
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu klikponudba.com

    Strinjam se s prejemanjem ponavljajočega se avtomatiziranega trženja prek besedilnega sporočila prek sistema za samodejno klicanje. Soglasje ni pogoj za nakup. STOP prekličite, POMOČITE za pomoč. Morda se lahko uporabljajo hitrosti sporočil in podatkov. Oglejte si pravilnik o zasebnosti in ToS.Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko klikponudba.com shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).


Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku klikponudba.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.


Upravitelj klikponudba.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne trgovine klikponudba.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih klikponudba.com (www.klikponudba.com) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov klikponudba.com


"Trženje besedil in obvestila: Z vnosom vaše telefonske številke v blagajni in začetkom nakupa, naročanjem preko našega naročninskega obrazca ali ključne besede se strinjate, da vam lahko pošljemo besedilna obvestila (za vaše naročilo, vključno z zapuščenimi opomniki na voziček) in besedilno trženje ponudbe. Besedilna tržna sporočila ne bodo presegala [VSTAVI ŠTEVILO] na mesec. Priznavate, da soglasje ni pogoj za nakup. Če se želite odjaviti od prejemanja besedilnih marketinških sporočil in obvestil, odgovorite s STOP na katero koli mobilno sporočilo, poslano nam ali uporabite povezavo za odjavo, ki smo vam jo posredovali v katerem koli od naših sporočil. Razumete in se strinjate, da alternativni načini onemogočanja, na primer uporaba alternativnih besed ali zahtevkov, ne bodo upoštevani kot smiselno sredstvo za izključitev. velja za vsa vprašanja. Pišite POMOČ na številko, od katere ste prejeli sporočila. Za več informacij nas lahko kontaktirate tudi. Če se želite odjaviti, sledite t postopek zgoraj. "