O nas

Ste imeli tako globoko strast, da si niste mogli pomagati? Nekaj, kar vam je bilo globoko v žilah in navdihnilo vsak utrip vašega srca?

Imamo in zato obstaja Klik ponudba. Verjamemo, da je naša naloga širiti srečo, veselje in navdih po vsem svetu. Ta strast, zagon in nenasitna osredotočenost, da bi oživeli svojo vizijo, so jedro vsega, kar počnemo. In vse se je začelo s preprostim kanalom v družabnih medijih.

Že od prvega všečka na Facebooku smo razdelili zabavno in navdihujočo vsebino, ki je združila več kot 100.000 ljudi, ki so zdaj oboževalci in sledilci. Naša ekipa vsak teden porabi ure za deljenje najboljših najboljših navdihujočih vsebin na spletu z našimi oboževalci. Verjamemo, da je navdihujoče in neverjetne vsebine preveč, da je ne bi delili s svetom, zato se je rodil Klik ponudba

Od tega modela smo še bolj dosegli naše stranke z odprtjem spletne trgovine na drobno, ki združuje vse najboljše ideje, ki navdihujejo vaše življenje!

Zabavni, praktični in navdihujoči izdelki!

Danes vam ne ponujamo le zabavnih in ljubkih objav na družabnih omrežjih, ampak vam ponujamo tudi zabavne, navdihujoče in inovativne izdelke po dostopni ceni. Od dobrih izdelkov za dom do opreme za lepoto in zdravje, do oblačil in elektronike lahko najdete najrazličnejše dobrote, ki vas bodo navdihnile k najboljšemu življenju. In če ne želite izpustiti svojih dlakavih prijateljev, imamo celo del inovativnih izdelkov, namenjenih samo njim. Najboljša iskanja in začnite živeti svoje najboljše življenje z našo neomejeno izbiro.

IMAMO MISIJO ...

Služili smo več kot 1.000.000 strankam in naraščali, vsako izkušnjo pa vodi naše poslanstvo. To poslanstvo je narediti naše stranke srečnejše, bolj vesele ljudi z izdelki, ki so tako dostopni kot zabavni za uporabo.

Naša vizija je jasna

To je kristalno jasno-želimo vam ponuditi izdelke, ki vam bodo všeč. To vizijo uresničujemo tako, da 24 ur dnevno sodelujemo s proizvajalci izdelkov, ki ponujajo najbolj zanimive izdelke.

Bodite srečni. Bodi to, kar si. Nakupujte tako, kot vam je všeč.

Zaslužite si nakupovanje izdelkov, ki vas razveselijo. Klik ponudba vam ponuja izbor izdelkov, brez katerih ne morete živeti. Z našimi inovativnimi izdelki naredite svoj dom boljšim ali pa podarite prijatelju darilo, ki ga ne bo pozabil. In ko nakupujete pri nas, poleg brezplačne mednarodne dostave ponujamo morilske storitve za stranke. Ne glede na to, ali imate vprašanje o naših izdelkih ali kje je vaša pošiljka, vam bomo na voljo, ko nas boste potrebovali. Mi imamo vaš hrbet.

Kaj torej čakaš? Navdihnite se. Raziščite svet. In tukaj, v Klik ponudbi poiščite inovativne izdelke, zaradi katerih želite doživeti življenje na povsem nov način

Seller Sign up