Edoxus Notice and Takedown Procedure

Klik ponudba podpira zaščito intelektualne lastnine in svoje uporabnike prosi, naj storijo enako. Naša politika je, da se hitro odzovemo na jasna obvestila o domnevni kršitvi avtorskih pravic, ki so v skladu z ameriškim zakonom o avtorskih pravicah v digitalnem tisočletju (»DMCA«), katerega besedilo je na voljo na spletnem mestu ameriškega urada za avtorske pravice, https: // www. copyright.gov

Pričakuje se, da bodo vsi uporabniki katerega koli dela Klik ponudba spoštovali veljavno zakonodajo o avtorskih pravicah. Če pa prejmemo ustrezno obvestilo o domnevni kršitvi avtorskih pravic, bo naš odgovor na takšna obvestila vključeval odstranitev ali onemogočanje dostopa do materiala, za katerega trdijo, da je predmet kršitve, in/ali ukinitev uporabnikovega računa.

Prosimo, uporabite naslednji obrazec za prijavo vsebine Inspire Uplift, za katero menite, da krši ali krši vaše avtorske pravice. Če niste prepričani, ali zakonodaja o avtorskih pravicah ščiti material, predlagamo, da se najprej obrnete na odvetnika.

  Who owns the copyright?

  Vaši kontaktni podatki

  Spodaj navedite svoje kontaktne podatke. Upoštevajte, da bodo vaši kontaktni podatki morda posredovani osebi, ki je objavila vsebino, o kateri poročate.


  Identify your work

  Če je na voljo, navedite neposredno povezavo do izvirnega dela (NE do vsebine, o kateri poročate na Inspire Uplift). To je lahko reprezentativen seznam. Če ni na voljo, spodaj podajte podroben opis svojega dela.

  Povezave do izvirnega dela  Opis izvirnega dela

  Navedite opis izvirnega dela (npr. Fotografijo, ki sem jo posnel, opis izdelka ali objavo na spletnem dnevniku, video, ki sem ga naredil itd.)

  Vsebina, ki jo želite prijaviti

  Upoštevajte, da lahko hkrati oddate obvestila samo za eno gostovano trgovino Inspire Uplift.

  Povezave do dela, ki domnevno krši avtorske pravice

  lease zagotoviti povezave do vsebine, za katero menite, da krši ali krši vaše avtorske pravice na Inspire Uplift. Poskrbite, da ste vsaki posamezni strani dali obsežen seznam z vsebino, ki jo želite odstraniti, in ne samo z glavnim URL -jem trgovine.  Opis posebnega materiala (ali njegovega dela), za katerega se domneva, da je v nasprotju z avtorskimi pravicami ali je predmet kršitve in ki ga je treba odstraniti ali dostop do katerega onemogočiti:

  Izjave

  elektronski podpis

  Če v spodnje polje vnesete svoje ime, bo vaš elektronski podpis.


  Če ne želite uporabljati našega spletnega obrazca, prosimo, da vse pooblaščene zastopnike posredujete na spodnjem naslovu.
  Da bi bilo učinkovito, mora vsako takšno obvestilo vsebovati fizični ali elektronski podpis osebe, pooblaščene za delovanje v imenu lastnika izključne avtorske pravice, ki naj bi bila kršena, in mora vsebovati izjavo, da so podatki v obvestilu točni, in pod kaznijo za krivo krivo, da je pritožnik pooblaščen, da deluje v imenu lastnika izključne pravice, ki naj bi bila kršena. Upoštevajte, da boste odgovorni za odškodnino (vključno s stroški in odvetniškimi stroški), če materialno napačno predstavite, da material krši vaše avtorske pravice. V skladu s tem, če niste prepričani, ali ste pravi imetnik avtorskih pravic ali če gradivo varuje zakonodaja o avtorskih pravicah, predlagamo, da se najprej obrnete na odvetnika.

  Kako vložiti ugovor na pritožbo

  Trgovec, ki prejme obvestilo o odstranitvi DMCA, lahko vloži ugovor na pritožbo v skladu z oddelkoma 512 (g) (2) in (3) Zakona o avtorskih pravicah ZDA
  Če želite pri nas vložiti ugovor na pritožbo, morate predložiti pisno sporočilo, ki vsebuje podatke, navedene na spodnjem seznamu, tako, da upoštevate navodila v e -poštnem sporočilu DMCA z obvestilom o odstranitvi (zaželeno) ali pošljete pisno sporočilo imenovanemu Podrobnosti o agentu so navedene spodaj (po možnosti po e -pošti).
  V pritožbo na pritožbo DMCA vključite naslednje podatke:
  • Identifikacija materiala, ki je bil odstranjen ali do katerega je bil dostop onemogočen, in lokacija, na kateri se je material pojavil, preden je bil odstranjen ali pa je bil dostop do njega onemogočen;
  • Vaše ime, naslov in telefonska številka;
  • Naslednja izjava: “Strinjam se s pristojnostjo zveznega okrožnega sodišča za sodno okrožje, v katerem je moj naslov, ali, če je moj naslov zunaj Združenih držav, se strinjam s pristojnostjo Zveznega okrožnega sodišča za okrožje iz Delawareja”;
  • Naslednja izjava: “Sprejel bom vročitev postopka od stranke, ki je predložila obvestilo o kršitvi DMCA, ali njenega zastopnika”;
  • Naslednja izjava: “Prisegam, da sem pod kazen krivosodja dobroverno prepričan, da je bilo prizadeto gradivo odstranjeno ali onemogočeno zaradi napake ali napačne identifikacije materiala, ki ga je treba odstraniti ali onemogočiti, in da sem trgovec v skladu z obvestilom o odstranitvi DMCA ali pa sem pooblaščen, da delujem v imenu tega trgovca.”;
  • Naslednja izjava: “Potrjujem, da bo kopija tega obvestila o pritožbi, vključno z mojim polnim imenom in podatki za stik, posredovana stranki, ki je predložila obvestilo o odstranitvi v skladu z DMCA.”; in
  • Fizični ali elektronski podpis.
  Upoštevajte: Odgovorni boste za odškodnino (vključno s stroški in odvetniškimi honorarji), če materialno napačno navajate, da izdelek ali dejavnost ne krši avtorskih pravic drugih ali da je bilo gradivo ali dejavnost odstranjeno ali onemogočeno po pomoti ali napačni identifikaciji. V skladu s tem, če niste prepričani, ali določeno gradivo krši avtorske pravice drugih ali je bilo gradivo ali dejavnost odstranjeno ali onemogočeno po pomoti ali napačni identifikaciji, predlagamo, da se najprej obrnete na odvetnika.

  Imenovani agent

  Edoxus LLC Trust & Safety

  Edoxus LLC.

  1309 Coffeen AVE
  STE 1200
  82801 Sheridan, WY

  Email: legal@klikponudba.com

  Večkratni kršitelji

  V skladu z oddelkom 512 (i) (1) (a) DMCA bo Klik ponudba v ustreznih okoliščinah onemogočil in/ali ukinil račune uporabnikov, ki so večkratni kršitelji.

  Seller Sign up