Accessibility Policy

Stanje skladnosti

Trdno verjamemo, da mora biti internet dostopen in dostopen vsem, ter se zavzemamo za zagotavljanje spletnega mesta, ki je dostopno čim širšemu občinstvu, ne glede na okoliščine in sposobnosti.

Da bi to dosegli, se želimo čim bolj dosledno držati Smernic za dostopnost spletnih vsebin svetovnega spleta (W3C) 2.1 (WCAG 2.1) na ravni AA. Te smernice pojasnjujejo, kako narediti spletno vsebino dostopno ljudem s široko paleto invalidnosti. Upoštevanje teh smernic nam pomaga zagotoviti, da je spletno mesto dostopno vsem: slepim osebam, osebam z motoričnimi motnjami, motnjami vida, kognitivnimi motnjami itd.
Ta spletna stran uporablja različne tehnologije, ki naj bi bile vedno čim bolj dostopne. Uporabljamo vmesnik za ljudi s posebnimi potrebami, ki osebam s posebnimi potrebami omogoča prilagajanje uporabniškega vmesnika spletnega mesta (uporabniški vmesnik) in ga oblikuje glede na njihove osebne potrebe.
Poleg tega spletno mesto uporablja aplikacijo na osnovi umetne inteligence, ki deluje v ozadju in nenehno optimizira raven dostopnosti. Ta aplikacija popravlja HTML spletnega mesta, prilagaja njegovo funkcionalnost in vedenje bralnikom zaslona, ​​ki jih uporabljajo slepi uporabniki, in funkcijam tipkovnice, ki jih uporabljajo posamezniki z motoričnimi motnjami.
Če se želite obrniti na skupino za podporo spletnega mesta, uporabite ta e -poštni naslov: contact@inspireuplifta.com

Bralnik zaslona in navigacija s tipkovnico

Naše spletno mesto skupaj z različnimi spremembami vedenja uporablja tehniko lastnosti ARIA (Dostopne bogate internetne aplikacije), ki slepim uporabnikom, ki obiskujejo bralnike zaslona, ​​omogoča branje, razumevanje in uživanje v funkcijah spletnega mesta. Takoj, ko uporabnik z bralnikom zaslona vstopi na vaše spletno mesto, takoj prejme poziv za vstop v profil bralnika zaslona, ​​da lahko brska po vašem spletnem mestu in upravlja z njim. Evo, kako naše spletno mesto poleg posnetkov zaslona konzole primerov kode pokriva nekatere najpomembnejše zahteve bralnika zaslona:
1. Optimizacija bralnika zaslona: izvajamo postopek v ozadju, ki se uči sestavnih delov spletnega mesta od zgoraj navzdol, da zagotovimo stalno skladnost tudi pri posodabljanju spletnega mesta. V tem procesu bralcem zaslona posredujemo pomembne podatke z uporabo nabora atributov ARIA. Na primer, nudimo natančne oznake obrazcev; opisi ikon, ki jih je mogoče uporabiti (ikone družabnih medijev, ikone za iskanje, ikone vozičkov itd.); smernice za potrjevanje vnosov obrazcev; elementne vloge, kot so gumbi, meniji, modalni dialogi (pojavna okna) in druge.
Poleg tega postopek v ozadju skenira vse slike spletnega mesta in zagotavlja natančen in smiseln opis, ki temelji na prepoznavanju slikovnih objektov, kot oznako ALT (nadomestno besedilo) za slike, ki niso opisane. Prav tako bo izvlekel besedila, ki so vdelana v sliko, s tehnologijo OCR (optično prepoznavanje znakov). Če želite kadar koli vklopiti nastavitve bralnika zaslona, ​​morajo uporabniki pritisniti le kombinacijo tipk Alt+1. Uporabniki bralnika zaslona prejmejo tudi samodejna obvestila o vklopu načina bralnika zaslona takoj, ko vstopijo na spletno mesto.
Te prilagoditve so združljive z vsemi priljubljenimi bralniki zaslona, ​​vključno z JAWS in NVDA.
2. Optimizacija navigacije s tipkovnico: Postopek v ozadju prilagaja tudi HTML spletnega mesta in dodaja različna vedenja s kodo JavaScript, da spletno mesto deluje s tipkovnico. To vključuje možnost krmarjenja po spletnem mestu s tipkami Tab in Shift+Tab, upravljanje spustnih menijev s puščičnimi tipkami, njihovo zapiranje s tipko Esc, sprožilne gumbe in povezave s tipko Enter, krmarjenje med elementi radia in potrditvenimi polji s puščičnimi tipkami in izpolnite jih s preslednico ali tipko Enter.
Poleg tega bodo uporabniki tipkovnice našli menije za hitro navigacijo in preskakovanje vsebine, ki so na voljo kadar koli s pritiskom na Alt+1 ali kot prvi element spletnega mesta med navigacijo s tipkovnico. Proces v ozadju obravnava tudi sprožene pojavne okne, tako da premakne fokus tipkovnice proti njim takoj, ko se pojavijo, in ne dovoli, da se ostrenje odmakne zunaj njega.
Uporabniki lahko za skok na določene elemente uporabljajo tudi bližnjice, kot so »M« (meniji), »H« (naslovi), »F« (obrazci), »B« (gumbi) in »G« (grafika).

Profili invalidov, podprti na naši spletni strani

 • Varni profil za epilepsijo: ta profil ljudem z epilepsijo omogoča varno uporabo spletnega mesta, saj odpravlja tveganje za napade, ki so posledica utripajočih ali utripajočih animacij in tveganih barvnih kombinacij.
 • Profil z okvaro vida: ta profil spletno mesto prilagodi tako, da je dostopen večini vidnih okvar, kot so poslabšanje vida, vid v predoru, katarakta, glavkom in druge.
 • Kognitivni profil invalidnosti: ta profil ponuja različne pomožne funkcije, ki uporabnikom s kognitivnimi motnjami, kot so avtizem, disleksija, CVA in drugi, pomagajo, da se lažje osredotočijo na bistvene elemente.
 • Prijazen profil ADHD: ta profil bistveno zmanjšuje motnje in hrup ter pomaga ljudem z ADHD in motnjami v razvoju pri lažjem brskanju, branju in osredotočanju na bistvene elemente.
 • Profil slepih uporabnikov (bralniki zaslona): ta profil prilagaja spletno mesto, da je združljivo z bralniki zaslona, ​​kot so JAWS, NVDA, VoiceOver in TalkBack. Na računalniku slepega uporabnika je nameščen bralnik zaslona, ​​ki je združljiv z njim.
 • Navigacijski profil tipkovnice (motorično prizadet): ta profil omogoča gibalno oviranim osebam upravljanje spletnega mesta z uporabo tipk Tab, Shift+Tab in tipk Enter. Uporabniki lahko za skok na določene elemente uporabljajo tudi bližnjice, kot so »M« (meniji), »H« (naslovi), »F« (obrazci), »B« (gumbi) in »G« (grafika).

Dodatne prilagoditve uporabniškega vmesnika, oblikovanja in berljivosti

 1. Prilagoditev pisave – uuporabniki lahko povečajo in zmanjšajo njegovo velikost, spremenijo družino (vrsto), prilagodijo razmik, poravnavo, višino črte in drugo
 2. Barvne prilagoditve – uuporabniki lahko izberejo različne barvne kontrastne profile, kot so svetla, temna, obrnjena in enobarvna. Poleg tega lahko uporabniki zamenjajo barvne sheme naslovov, besedil in ozadij z več kot 7 različnimi barvnimi možnostmi./li>
 3. Animacije – epileptični uporabniki lahko s pritiskom na gumb ustavijo vse aktivne animacije. Animacije, ki jih nadzira vmesnik, vključujejo videoposnetke, GIF -ove in utripajoče prehode CSS.
 4. Poudarjanje vsebine – uporabniki se lahko odločijo za poudarjanje pomembnih elementov, kot so povezave in naslovi. Prav tako se lahko odločijo za poudarjanje samo osredotočenih ali lebdečih elementov.
 5. Izklop zvoka – users with hearing devices may experience headaches or other issues due to automatic audio playing. This option lets users mute the entire website instantly.
 6. Kognitivne motnje – uporabljamo iskalnik, ki je povezan z Wikipedijo in Wikislovarnikom, kar ljudem s kognitivnimi motnjami omogoča dešifriranje pomenov fraz, začetnic, slenga in drugih.
 7. Dodatne funkcije – wuporabnikom ponujamo možnost spreminjanja barve in velikosti kazalca, uporabe načina tiskanja, omogočanja navidezne tipkovnice in številnih drugih funkcij.

Pomožna tehnologija in združljivost brskalnika

Naš cilj je podpreti čim širšo paleto brskalnikov in podpornih tehnologij, tako da lahko naši uporabniki izberejo najbolj primerna orodja za njih, s čim manj omejitvami. Zato smo se zelo potrudili, da bi lahko podprli vse glavne sisteme, ki predstavljajo več kot 95% tržnega deleža uporabnikov, vključno z brskalniki Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera in Microsoft Edge, JAWS in NVDA (bralniki zaslona), oba za Windows in za uporabnike MAC.

Opombe, komentarji in povratne informacije

Kljub našim največjim prizadevanjem, da bi vsakomur omogočili, da spletno mesto prilagodi svojim potrebam, lahko še vedno obstajajo strani ali odseki, ki niso v celoti dostopni, so v postopku njihovega dostopa ali pa jim primanjkuje ustrezne tehnološke rešitve. Kljub temu nenehno izboljšujemo svojo dostopnost, dodajamo, posodabljamo in izboljšujemo njene možnosti in funkcije ter razvijamo in sprejemamo nove tehnologije. Vse to naj bi po tehnološkem napredku doseglo optimalno raven dostopnosti. Če se želite obrniti na skupino za podporo spletnega mesta, uporabite ta e -poštni naslov contact@inspireuplift.com

Seller Sign up